2016. november 11., péntek

2016 horgászblogja


Közhírré tétetik!


Kötelességemet nem feledve, magyarázkodás és indoklás nélkül, rám ruházott jogomnál fogva, az előző évben ezen blognak ítélt díj elnyerésének folyományaként szeretném odaítélni eme nívós elismerést idei gazdájának

Kollár Zoltánnak

a Köss tollat a horogra blog írójának.

Így tovább!

Emlékeztetőül a díj alapítójának (Pupa) szabályai:

"...ezt a díjat egy magyar nyelvű blognak fogom adományozni, mely blog még további két blogot kell, hogy kitüntessen ezzel a címmel. Az odaítélésnél a blog tartalmát , a bejegyzések kellő hosszúságát, a magyar beszédnek megfelelő stílusát, a halak és a természet tiszteletének meglétét kell figyelembe venni, mindezeknek megfelelő képi tartalommal. A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük legalább fele méretben, és még egy évig az eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani. A következő években a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább, melyről egyeztet a díj alapítójával , a Horgászó Séf  bloggerével. A díjalapító nem részesülhet a díjban. "

(Istenuccse, nem direkte vagyok renitens, mikor a blogra új bőrt húztam teljesen megfeledkeztem a képet újra kitenni, egyeztetni meg valahogy elfelejtettem... Uff!)

12 megjegyzés:

  1. Nem is ismertem ezt a blogot... Idáig!:))

    VálaszTörlés
  2. Én is olvasom, jól választottál!


    VálaszTörlés
  3. Egyetértek, gratt a cím elnyerőjének!

    VálaszTörlés
  4. Igazán remek írás...:DDD
    Nagyon köszönöm, óriási meglepetés ért ma. Mélyen megtiszteltél a díj nekem ítélésével. Hatalmas lendületet adott a folytatáshoz.
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen. Kevés blogot olvasok, a tied méltán van köztük. Egyszerre kitekintés és betekintés, a helyek, a képek, a stílus, szóval jó, na. Nyomjad :)

      Törlés
    2. Gratulálok! Megérdemelted, olvasni foglak! :)

      Törlés
  5. Sziasztok! Gratulálok a blog szerzőjének és köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!

    VálaszTörlés